dinsdag 27 december 2011

Drie sneeuwpopjes.....

De nieuwe aanbieding van de week is deze keer dit leuke pakket met 3 Sneeuwpopjes van de Vrolijke Vilt Vriendjes. Alleen deze week met 25% korting!

vrijdag 23 december 2011

Kerstwens.....

Wij wensen al onze klanten en onze weblogvolgers hele fijne en gezellige kerstdagen.

donderdag 22 december 2011

Vrouwenavond en Coco Lepelie

Super gezellig was de vrouwenavond in Chez gisteravond (voor foto's klik hier) Om 18.00 uur was er een uitgebreid buffet georganiseerd voor de standhouders,echt heerlijk!
Daarna zelf nog even een rondje gelopen om te kijken en te kopen, want de deuren gingen pas om 20.00 uur open. En wat een leuke standjes kwamen we tegen, o.a. Coco Lepelie, wat maakt zij prachtige tassen en kussens,  ik kon het natuurlijk niet laten en heb nu ook een echte Coco-tas. Erg leuk wat ze doet met oud borduurwerk.

Dit is nu dus mijn nieuwe tas, een unieke hangemaakte tas met een prachtig geborduurde afbeelding er op.

maandag 19 december 2011

Rendieren.....

Ik was natuurlijk weer helemaal in to Bep toen ik thuis kwam en heb toen mijn "Bepdoos" te voorschijn gehaald met de leuke Bep-stofjes en Bep-patroontjes, o.a. zat dit patroontje van dit leuke Elandje er ook bij en heb ik deze gisteren gemaakt. Is het geen schatje?
Maar ik was ook nog bezig met Rudolf van atelier Tintangel en die is nu ook af, kan hij mooi mee naar de Vrouwenavond a.s. woensdag.

De Kreadoe afther party.....

Ja afgelopen zaterdag was het dan zover, tijd voor de Kreadoe afther party, elk jaar organiseer ik een leuke verassing voor al mijn lieve vriendinnen die weer mee zijn geweest om te helpen op de Kreadoe.

Waar ging de reis deze keer naar toe?
We gingen naar Atelier Bep in Hall, waar we eerst gezellig gingen koffie drinken en beppen in de sfeervolle keuken van Bep.En onder het beppen door hebben we ook nog een prachtige kerstsok gemaakt, een kerstsok met een eigenwijs engeltje erin.


Ik vond het een super gezellige dag en ik hoop dat mijn vriendinnen het ook zo hebben ervaren, we werden heerlijk verwend door Bep met heel veel lekkers bij de koffie en de thee en ook de lunch was er goed verzorgd, met heelijke soep en nog veel meer.

Bep, bedankt voor deze gezellige dag!

Deze foto komt van de weblog van Bep!

Mijn eerste kerstbal is af.....

Ik ben de afgelopen tijd erg ijverig geweest met van alles en nog wat, zo heb ik voor mijn dochters een col gebreid en ook nog 1 voor mezelf maar heb ook nog een kerstbal gebreid en ben met de tweede bezig, weer een verslaving er bij of blijft het dit jaar bij twee kerstballen, het is in iedergeval heel leuk om te doen.


Nieuwe aanbieding van de week.....

Deze week zijn de Winterhanger en de IJskristallen van atelier Tintangel in de aanbieding, deze twee paketten zijn alleen deze week met 25% korting! Klik hier voor meer info.

vrijdag 16 december 2011

Kerstactie en Vrouwenavond.....

Kerstactie:Voor alle onze klanten die vanaf  € 30.00 (excl. verzendkosten)  bestellen via onze webwinkel ligt er een leuk schatkistpakketje, (hulsthangertje) klaar.
Deze kerstactie is geldig vanaf vrijdag 16/12/2011 tot vrijdag 23/12/2011Vrouwenavond:
Op woensdagavond 21 december is er een gezellige Vrouwenavond in Chez te Marknesse, geheel in kerstsfeer met heel veel leuk kraampjes, met van alles wat vrouwen interesseert en inspireert  vanaf 20.00 uur gaan de deuren open en de intree is gratis.

woensdag 14 december 2011

Warme Winter Woning.....

Nieuw ontwerp van Paulijns handwerk, dit is een patroonblad.
Vanaf nu te bestellen via onze webwinkel.

Nieuws van Schatten van de Natuur.....

Vandaag nieuw uit gekomen 3 prachtige nieuwe ontwerpen voor de winter, IJsballenboom, Winterliefde en Winteruil, vanaf nu te bestellen via onze webwinkel.

dinsdag 13 december 2011

Twaalfje.....

Nieuw ontwerp van Poppenatelier Loesebeth,

Twaalfje luid het oudejaar uit en het nieuwe jaar in. Ze heeft haar mooiste kleertjes aan en een slinger voor het Nieuwjaar gemaakt. Heb je dit popje klaar,dan beschermt ze je in het nieuwe jaar!

                                                   Vanaf nu te bestellen via onze webwinkel.

maandag 12 december 2011

Medische Centrum Muis.....

Dit is een nieuw ontwerp van atelier Tintangel, Medische Centrum Muis is een kleine kraamkliniek. Maar dit is niet zomaar een pakket.
Al heel wat jaren steund atelier Tintangel elke maand Memisa. Memisa is een onderdeel van Cordaid en het biedt hulp in ontwikkelingslanden op het gebied van gezondheidszorg. Met name zorg voor moeder en kind rond de geboorte is een heel belangrijk onderdeel. Al voor een bedrag van € 5,-- euro kunnen vrouwen in een kraamkliniek onder deskundige begeleiding veilig bevallen. Een keizersnee is al mogelijk voor een bedrag van € 10,-- euro. Door goede zorg rondom de geboorte, sterven er minder moeders en kinderen. Door minder kindersterfte hoeven moeders minder kinderen te krijgen en daardoor kunnen ze productiever zijn, beter voor zichzelf en hun kinderen zorgen. Dit komt de ontwikkeling van de kinderen en dus ook het gebied waarin ze leven ten goede. Steun dus net als wij Memisa.

En dat gaat heel eenvoudig, want van elk verkocht pakket Medisch Centrum Muis, doneerd atelier Tintangel € 2.50 aan Memisa. Twee pakketjes is dus al een veilige bevalling!


Om te bestellen klik hier

Nieuwe aanbieding van de week.....

Deze week is het pakket Kerststerboom van Schatten van de Natuur de aanbieding van de week.

zondag 4 december 2011

Nieuwe aanbieding van de week.....

Deze week zijn de Kerstelfjes van atelier Tintangel in de aanbieding, alleen deze week met 25% korting!

zaterdag 3 december 2011

Oud Hollandse Lantaarns en 't Huske.....

Vandaag presenteren wij twee prachtige nieuwe ontwerpen van atelier Anke, Oud Hollandse Lantaarns en 't Huske. Weer een geweldige aanvulling op de al eerder verschenen ontwerpen van atelier Anke, kijk maar op de foto. Vanaf nu te bestellen via onze webwinkel.

Bij het bestellen van één van deze twee nieuwe pakketten op 4 of 5 december krijg je een leuke Sinterklaas-attentie cadeau!
Wij wensen iedereen een heel gezellig "heerlijk avondje" met leuke cadeautjes, surprises en gedichten.

Nieuwe createntie van De Witte Engel.....

Hier is al weer de laatste createntie van dit jaar klik hier om deze gratis te downloaden.
Veel plezier bij het maken van deze leuke kaarten.