maandag 12 december 2011

Medische Centrum Muis.....

Dit is een nieuw ontwerp van atelier Tintangel, Medische Centrum Muis is een kleine kraamkliniek. Maar dit is niet zomaar een pakket.
Al heel wat jaren steund atelier Tintangel elke maand Memisa. Memisa is een onderdeel van Cordaid en het biedt hulp in ontwikkelingslanden op het gebied van gezondheidszorg. Met name zorg voor moeder en kind rond de geboorte is een heel belangrijk onderdeel. Al voor een bedrag van € 5,-- euro kunnen vrouwen in een kraamkliniek onder deskundige begeleiding veilig bevallen. Een keizersnee is al mogelijk voor een bedrag van € 10,-- euro. Door goede zorg rondom de geboorte, sterven er minder moeders en kinderen. Door minder kindersterfte hoeven moeders minder kinderen te krijgen en daardoor kunnen ze productiever zijn, beter voor zichzelf en hun kinderen zorgen. Dit komt de ontwikkeling van de kinderen en dus ook het gebied waarin ze leven ten goede. Steun dus net als wij Memisa.

En dat gaat heel eenvoudig, want van elk verkocht pakket Medisch Centrum Muis, doneerd atelier Tintangel € 2.50 aan Memisa. Twee pakketjes is dus al een veilige bevalling!


Om te bestellen klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten