zondag 16 oktober 2011

Opendagen en zo......

Het is al weer een dikke week geleden dat de opendagen hebben plaats gevonden en dat wij ondanks het slechte weer toch terug kunnen kijken op hele gezellige, knusse opendagen die ook nog erg goed bezocht zijn.
Helaas moesten de bezoekers het deze keer zonder paviljoentent doen, deze moesten wij halverwege de week voor de opendagen noodgedwongen weer afbreken i.v.m. de harde wind. Dit gaf helaas wel een beetje een kaal gevoel, de paviljoentent is normaal ingericht met veel stellingen met daarop veel voorbeelden en pakketten en een workshoptafel.
Op de opendagen zelf brak wel zo nu en dan de zon even door (niet verwacht) maar die werd wel afgewisseld met hevige buien, dat is natuurlijk het risico in oktober.

Nu zijn we al weer druk bezig met het voorbereiden van twee grote beurzen, de eerste is de Handwerkbeurs in Rotterdam in Ahoy van 27 tot 29 oktober (stand 35 naast de infobalie) en daarna stomen wij door naar de jaarbeurs in Utrecht waar de Kreadoe plaats vind van 2 tot 6 november (stand D042 en D044, zelfde plek als vorig jaar).
Ook daar hopen wij weer heel veel van onze klanten/webloglezers te mogen begroeten.

Bestellingen mee nemen naar de beurs is mogelijk maar geef dit wel op tijd door.
Alvast tot ziens!

Warme groet,
Jannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten