zondag 23 oktober 2011

Druk weekend met veel nieuws....

Zoals jullie allemaal vast al op het blog van Hannie van atelier Tintangel hebben kunnen lezen ben ik gisteren naar Beilen geweest en hebt daar een grote voorraad pakketten voor de komeden beurzen op gehaald.
Ook zaten daar de splik splinter nieuwe ontwerpen van atelier Tintangel bij. Deze nieuwe ontwerpen zijn inmiddels aan onze webwinkel toegevoegd en vanaf nu bij ons te bestellen.

En als ik dan richting Beilen ga dan combineer ik deze rit ook met een bezoek aan Suzan van atelier Pippilotta in Assen. Suzan is ook erg druk met haar nieuwe ontwerpen en daar stonden ook al een paar grote dozen voor mij klaar.... met wat? Ja dat blijft nog even een verrassing, deze pakketten komen op 2 november pas uit!

Op woensdag a.s. gaan wij richting Rotterdam om daar op de Handwerkbeurs een mooie stand op te bouwen, ook verblijven wij daar in een Bed & Breakfast. Hierdoor zijn wij niet in de gelegenheid mailtjes te beantwoorden en bestellingen kunnen iets vertraging op lopen, wij hopen op jullie begrip hiervoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten