vrijdag 28 juni 2013

Pimmie het veldmuisje.....

Pimmie het veldmuisje, nieuw ontwerp van atelier Duimelotje, ook weer zo leuk om je Beatrix Potter verzameling mee uit te breiden, met gratis give a way....klik hier om naar de webwinkel te gaan...

 


 

maandag 24 juni 2013

Patroonbladen voor een prikkie......

Toegevoegd aan onze webwinkel patroonbladen voor een prikkie, kijk gauw of er nog wat voor je bij zit, want op=op!!!


 

3 Nieuwe aanbiedingen van de week en Rosa......

We hebben deze week maar liefst 3 nieuwe aanbiedingen van de week, het zijn Birdy, Paspopje en Lentebabouschka's, allemaal ontwerpen van atelier Jit Design en alleen deze week met 25% korting.
En dan is er ook nog een nieuw figuurtje/eierwarmer toe te voegen aan je Beatrix Potter serie, mag ik aan jullie voorstellen, Rosa, eigenlijk heet ze Roselina Snorresnor maar iedereen noemt haar Rosa. Als Rosa ergens heen gaat of ze krijg visite dan trekt ze haar mooiste jurk aan. Een lila jurk met allemaal kleine bloempjes erop, ze doet haar mooiste schortje om want Rosa houdt van mooie kleding. Ze is echt een engelse poes want ze houdt ook van kantjes en liflafjes.
Als ze uit gaat zet ze haar hoedje op en neem voor de zekerheid haar paraplu mee.
Op de achterkant van het nieuwe eiwarmertje kun je zien dat er veel bloempjes geborduurd zijn op haar jurkje en hoe leuk de stola aan de achterkant is. Klik hier om naar alle nieuwe ontwerpen te gaan.


woensdag 12 juni 2013

Lapjes wollen vilt....

Hallo allemaal,

Hierbij willen we jullie even laten weten dat je nu ook bij atelier Poppejans, lapjes wollen vilt 20 x 30 cm. via de webwinkel kan bestellen. Er zijn 49 meest gangbare kleuren toegevoegd. Klik hier om te kijken.

Ook gaan wij binnenkort een assortiment sprookjes vilt toevoegen......maandag 10 juni 2013

Zuster Appeltje Dappeltje en Burgemeester Simon Schildpad......

En ja er komt maar geen einde aan, alweer twee bewoners uit de wereld van  Beatrix Potter toegevoegd aan onze webwinkel, heel leuk om je verzameling mee uit te breiden....


Magazine 13, Vrolijke Vilten Vriendjes en nog meer

Er is vandaag weer veel gebeurd in de webwinkel, o.a. is het nieuwe magazine 13 Sint en Piet toegevoegd aan onze webwinkel met alle losse materialen om de Pietjes te kunnen maken.

Maar ook het nieuwe boekje Vrolijke Vilten Vriendjes is toegevoegd en al verkrijgbaar.


Maar dat is nog niet alles, er zijn ook nog diverse leuke pakketjes toegevoegd, o.a. 6 Vrolijke Vogeltjes, 6 Uiltjes in natuur tinten en Hond in hok sleutelhanger, klik hier om alles te bewonderen.