maandag 29 oktober 2012

Rendieren en Uiltjes.....

Ja  al weer wat nieuws in de webwinkel, deze keer zijn het twee leuke, lieve ontwerpen van Jit Design.


zondag 28 oktober 2012

Nog meer nieuws.....

Geweldig, kerststalfiguren op een cupcake van de Vrolijke Vilt Vriendjes, ik zou zeggen, klik hier  en bekijk ze snel allemaal, ze zijn zo leuk! Ook als hanger/staander verkrijgbaar!


 
 
En ook van atelier Tintangel zijn er 3 nieuwe ontwerpen uit gekomen, zo Sweet.....met mooie Tilda stofjes, klik hier om alles te bekijken!

Weer thuis en heel veel nieuws.....

Ja wij zijn er weer, we hebben hele gezellige dagen gehad op de handwerkbeurs in Rotterdam, nu nog twee dagen om ons voor te bereiden op de Kreadoe in Utrecht, gelukkig hebben we al heel veel gedaan en staat het meeste klaar.

De webwinkel liep i.v.m. onze afwezigheid een beetje achter, maar vanaf vandaag zijn ook bij atelier Poppejans alle nieuwe ontwerpen via de webwinkel te bestellen.
Klik hier om alles snel te kunnen bewonderen.

dinsdag 23 oktober 2012

Ik heb mijn wagen vol geladen.....

Ik heb mijn wagen vol geladen.....met heel veel mooie pakketjes.
De Poppejansmobiel staat klaar, morgen vroeg vetrekken we naar Rotterdam #handwerkbeurs, om daar een mooie stand in te richten en natuurlijk hopen wij jullie daar te ontmoeten.
Dit mag je niet missen, drie dagen lang het Walhalla voor de handwerkster!!!

maandag 22 oktober 2012

Let op!

Let op:
In verband met de Handwerkbeurs in Rotterdam en de Kreadoe in Utrecht kan uw bestelling via de webwinkel tussen 24/10 en 4/11 iets vertraging op lopen, wij hopen op uw begrip.

Ons atelier aan huis is in deze periode gesloten voor bezoek! Vanaf vrijdag 9 november is ons atelier weer open voor bezoek!

maandag 15 oktober 2012

Nieuwe aanbieding van de week.....

Deze week zijn er maar liefst twee aanbiedingen van de week!

Het zijn de twee pakketten Christmas Sweets en Holly's Christmas Friend van Rainbow Wonders.

Alleen deze week met 25% korting!


Ingezonden foto's....

Hier weer eens een aantal ingezonden foto's, de buurman van Nel uit Rutten wordt 50 jaar, zij heeft voor hem deze prachtige slinger gemaakt met behulp van het patroonblad Abraham-slinger van Septemberspring, i.p.v. een sigaar heeft deze Abraham een glaasje in zijn hand, ik zou zeggen, proost en van harte gefeliciteerd!Ook is Nel weer oma geworden en heeft zij voor haar kleinkind deze prachtige slinger gemaakt.
De letters zijn van het patroonblad Babybungel van Sweet Moonies en de figuurtjes van het patroonblad Babyslinger van Septemberspring.

vrijdag 12 oktober 2012

Wat zijn ze schattig, deze twee.......

Ja zijn ze niet ontzettend schattig deze twee pinguïns van de Vrolijke Vilt Vriendjes, vanaf nu verkrijgbaar in onze webwinkel.


donderdag 11 oktober 2012

Sinterklaas, wie kent hem niet.....

Sinterklaas, wie kent hem niet, Sinterklaas, Sinterklaas en natuurlijk Zwarte Piet. Ja met deze nieuwe ontwerpen van atelier de Marlijn raak je toch helemaal in de stemming. Verkrijgbaar als pakket en als patroonblad. Klik hier om alles snel te bekijken!
 
dinsdag 2 oktober 2012

X-MAS.....

Ja hoor daar zijn ze dan, 5 nieuwe X-MAS ontwerpen van atelier Tintangel, vanaf vandaag ook te bestellen via onze webwinkel!!!