dinsdag 29 mei 2012

Nog steeds Meimaand-Muizenmaand.....

Ja het is nog steeds Meimaand-Muizenmaand, ook bij atelier Poppejans vieren wij mee met het 50ste muizenpakket van atelier Tintangel!
Deze week weer 3 muizenpakketten met maar liefst 25% korting, klik hier om snel te kijken!

vrijdag 25 mei 2012

Gratis Voetbal sleutel hanger.....

Op weg naar het EK: Nederland - Bulgarije

Bestellingen die plaats vinden op zaterdag 26 mei boven de €15.00 excl. verzendkosten ontvangen gratis de
Voetbal sleutel hanger

Zo raken we toch met z'n allen lekker in de stemming, laat die EK maar komen, wij zijn er klaar voor!
Dit pakketje hier boven, de Voetbal sleutel hanger en hieronder deVoetbal broche zijn natuurlijk ook gewoon via onze webwinkel te bestellen.


Wij wensen iedereen een heerlijk, zonnig Pinksterweekend!

maandag 21 mei 2012

Prachtige pop.....

Deze foto werd gestuurd door Ivonne uit Zwartsluis, zij maakte deze prachtige pop voor haar zoontjes verjaardag, met een klein beetje hulp van Poppejans was het Indiaantje gelukkig precies op tijd klaar.

Nieuwe aanbieding van de week is.....

Het is nog steeds Meimaand- Muizenmaand dus muizenliefhebbers opgelet, deze keer staan de aller nieuwste paketten van atelier Tintangel in de aanbieding van de week  Alleen deze week met 25% korting!

Heel veel cupcakes en zo.....

Wat geweldig, al weer het 10de magazine van de  Vrolijke Vilt Vriendjes is uit gekomen, en dat moet gevierd worden vind Erna met een super feestelijk exemplaar, Magazine Cupcakes is een magazine met heel veel verschillende cupcakes en voor allerlei verschillende feestelijke gelegenheden te maken.
Ook zijn er verschillende losse materialen bij te bestellen zodat je gelijk aan de slag kan, klik hier om alles snel te bekijken.

En of dit nog niet genoeg was kwamen er ook nog leuke Cupcake hangers, Cupcake magneten, Cupcake boekenleggers en om alvast in de stemming te komen een Voetbal Cupcake uit.
Al deze ontwerpen staan niet in het Magazine Cupcakes maar zijn als pakket verkrijgbaar.De leuke papieren cakevompjes zijn wel in ons atelier of op een beurs verkrijgbaar maar i.v.m. de kwetsbaarheid helaas niet via onze webshop!

maandag 14 mei 2012

Alle hens aan dek.....

Alle hens aan dek want het is weer zover, een nieuwe week en dus weer een nieuwe aanbieding van de week, deze week zijn het maar liefs 3 muizenpakketten van atelier Tintangel, klik hier om snel te kijken. Alleen deze week met 25% korting!

donderdag 10 mei 2012

Moederdagactie.....

Moederdagactie

Geen gratis pakketje of kortingen deze keer maar gewoon 3 dagen lekker porto vrij bestellen.

Dus op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 mei a.s. geen verzendkosten bij atelier Poppejans, geld alleen voor bestellingen in Nederland! Klik hier om naar de webwinkel te gaan.
Deze foto is ingezonden door Elly uit Creil, erg leuk gemaakt Elly, ik heb deze foto speciaal nog even bewaard voor dit blogje. 

woensdag 9 mei 2012

Muizen, muizen en nog eens muizen.....

En natuurlijk mogen ook deze prachtige muizenpakketten van atelier Tintangel niet in ons assortiment ontbreken, vanaf nu te bestellen in onze webwinkel, Millefleur, Mode Milou en de bijpassende geveltjes.

Vers van de pers.....

We zaten er allemaal al op te wachten, het eerste boekje van atelier Pippilotta. Vandaag uitgekomen en vers van de pers is hier het Patronenboekje 1!Vanaf nu te bestellen via onze webwinkel!


Maar er is nog meer, ook zijn er nog 3 pakketten van Pippilotta uit gekomen, Donderwolkjes, Lavendel Elf en Zonnekind klik hier om alle te bewonderen.

maandag 7 mei 2012

Meimaand, muizenmaand ook bij atelier Poppejans.....

Meimaand Muizenmaand, ook wij vieren mee met het 50ste muizenpakket van atelier Tintangel!!!
Zoals de meesten van jullie wel weten komt er elke week een nieuwe aanbieding van de week in onze webwinkel, deze maand zal dat elke week een muizenpakket van atelier Tintangel zijn,.Wij beginnen deze maand met Het Muizenschooltje en Miny en haar Muizenklasje, alleen deze week met maar liefst 25% korting!!!

woensdag 2 mei 2012

Nog even en dan.....

Ja nog even en dan zijn alle tulpen gekopt, dus heb je even tijd rij dan door onze mooie polder en geniet nog van de kleuren pracht, en ben je dan in de buurt van Luttelgeest bezoek dan ook even ons atelier, graag wel op afspraak.


En dan heb ik ook nog twee prachtige foto's binnen gekregen van Anneke uit Nagele. Anneke heeft een ware coufeuse gemaakt met daarin twee piep kleine muisjes. Anneke bedankt, je hebt vast weer heel veel mensen op een idee gebracht.

dinsdag 1 mei 2012

Stoelhoes-poes.....

Hier van De Witte Engel weer een nieuwe Createntie, veel plezier er mee!

Klik hier om het patroon van de Stoelhoes-poes te downloaden.
En klik hier om de al eerder verschenen Createnties te dowloaden.

Slakken.....

In plaats van maandag (koninginnedag) deze week op dinsdag een nieuwe aanbieding van de week. Deze keer zijn het de zeer populaire (op veel weblogs al voorbij zien komen) slakken van Schatten van de Natuur. Alleen deze week met 25% korting, dus wees er snel bij, want een week vliegt voorbij!