dinsdag 24 april 2012

"Heerlijke" Hollandse cupcakes.....

Hier een nieuw ontwerpje van de Vrolijke Vilt Vriendjes, deze Hollandse cupcakes kunnen met een sleutelring of een magneet worden geleverd, maar zijn natuurlijk ook super leuk als broche.Vanaf nu te bestellen via onze webwinkel.

Yuki, Nessie, Spanky en .....

Wat zijn deze patroonbladen toch leuk!
Deze ontwerpen zijn van Jennifer Caron en vertaald door atelier Anke.
Vanaf nu te bestellen in onze webwinkel.

                                                               Dit is Yuki Frostfoot.

maandag 23 april 2012

Verrassingsdooosjes en ingezonden foto's

Ja het is weer maandag en dus ook vandaag weer een nieuwe aanbieding van de week, deze keer zijn het 2 Verrassingsdoosjes van Ans Sandkuijl die op nieuw zijn uitgebracht door atelier Lindelicht.
Alleen deze week met 25% korting!


En dan waren er nog twee ingezonden foto's:
 Een foto van Baukje uit Emmeloord, Baukje maakte dit super schattige Bloembolletje, dit is een schatkistpakketje van atelier Pippilotta en alleen verkrijgbaar bij atelier Poppejans, deze is helaas niet via de webwinkel te bestellen.
Mocht je deze toch graag willen bestellen dan kan dat via een mail naar info@atelierpoppejans.nl ,kosten € 6.60 + € 6.75 verzendkosten

En een foto van Nel uit Rutten, bij Nel op de buurt is een tweeling geboren, Fleur en Roos, Nel maakte deze leuke attentie om bij het felicitatiekaartje toe te voegen.
Dit is het pakketje Baby, ontwerp van atelier Pippilotta.

vrijdag 20 april 2012

Leuke actie.....

Alweer een leuke actie bij atelier Poppejans, bestel je voor minimaal € 25.00 excl. verzendkosten in onze webshop dan ontvang je van ons een gratis patroonblad van Septemberspring naar keuze. (geef via een mailtje naar info@atelierpoppejans.nl aan welk patroonblad je graag zou willen o.v.v. je factuurnr.)

Let op: Actie is alleen geldig op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22  april !!!!!!!!

Alvast een prettig weekend.

maandag 16 april 2012

Leuke lintjes.....

Deze leuke lintjes horen bij de creaties die je kunt maken uit het Baby Magazine van de Vrolijke Vilt Vriendjes. Vanaf vandaag ook via onze webwinkel verkrijgbaar!Tuinmeisje en Paastafereel.....

Hallo allemaal,
Al weer een nieuwe week dus een ook een nieuwe aanbieding van de week, deze week heb ik voor het pakket Tuinmeisje van Jit Design gekozen, dit pakket is alleen deze week met 25% korting!

En ook kregen we deze foto's van Lideke uit Dalfsen, Lideke maakt voor de koffietafels in het bejaardenhuis waar haar dochter werkt mooie tafereeltjes, afgelopen tijd stonden op alle 16 tafels dit Paastafereel. Het ziet er weer prachtig uit!


Lideke heeft het patroon van Kuikentafereel, ontwerp van atelier Pippilotta enige malen uit vergroot en dan is dit het resultaat!

woensdag 11 april 2012

Heel veel leuke visjes.....

Heel erg leuk zijn deze nieuwe ontwerpen van de Vrolijke Vilt Vriendjes voor meer info. klik hier!


                               2 Sluiervisjes, Hollandse Sluiervisjes en een Sluier Goudvis.

Speelbaby's.....

Ingezonden foto:
Deze prachtige Speelbaby's zijn gemaakt door Nel uit Rutten, ze maakte ze speciaal voor haar kleinkinderen, wat een leuk stel is dit geworden!

Heb jij ook iets moois gemaakt en wil je dit met ons delen, stuur dan een foto van je creatie naar poppejans@home.nl

maandag 9 april 2012

Lentemorgen en Zomermiddag.....

De paasdagen zijn weer voorbij, een nieuwe werkweek is begonnen en daar hoort natuurlijk weer een  nieuwe aanbieding van de week bij, deze keer maar liefst 2 pakketten van Pop & Plank. Lentemorgen Geurlingen en Zomermiddag Geurlingen! Alleen deze week met 25% korting!


vrijdag 6 april 2012

Hollandse hartjes en geen verzendkosten.....

Paasactie: Vanaf vandaag vrijdag 6 april tot maandag 9 april worden er geen verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen via onze webwinkel!

Nieuw van atelier Jit Design een  pakket met allemaal verschillende leuke Hollandse Hartjes, voor meer info. klik hier! Ook zijn het patroonbladen Theewarmertje en  Hond en Poeshanger toegevoegd aan onze webwinkel en is Birdy terug van weg geweest.


Wij wensen jullie allemaal hele fijne, gezellige en hopelijk ook zonnige Paasdagen toe!

dinsdag 3 april 2012

Paaseitjes.....

En hier dan weer de nieuwe createntie van De Witte Engel, klik hier om deze leuke paasknutsel te downloaden.

maandag 2 april 2012

Nieuwe aanbieding, Duits boekje en twee nieuwe pakketten.....

Hier zijn ze dan, twee nieuwe pakketten van  atelier Tintangel, Miny de Secretaresse en de Hommels zijn vanaf vandaag te bestellen via onze webwinkel.En dan is er nog een prachtig Duits boekje, Der Blättermänchen Kalander toegevoegd aan onze webwinkel.


En natuurlijk weer een nieuwe aanbieding van de week, deze keer zo voor de paasdagen nog even een leuke Paasknutsel van atelier Tintangel, Miny en haar Kippetjes.