zondag 30 oktober 2011

Het is weer maandag.....

Het is weer maandag en dus weer tijd voor een nieuwe aanbieding van de week

Terug van weg geweest....

We zijn weer thuis ook al is het maar voor even want alles staat al weer klaar om te vertrekken naar Utrecht om daar a.s. dinsdag weer een mooie kraam van 8 meter lang in te richten.

Maar hier nog een kleine impressie van onze kleine stand op de handwerkbeurs in Rotterdam.
dinsdag 25 oktober 2011

Voor vertrek nog even dit.........

Vandaag zijn er weer drie prachtige ontwerpen van Septemberspring uitgekomen, om snel te kijken klik hier.
En ook van de Vrolijke Vilt Vriendjes kwam er nog een nieuw ontwerpje uit ,erg leuk en eenvoudig zijn deze Kerstsokjes met Rendier, ook leuk te combineren met de 3 Sneeupopjes die al eerder zijn verschenen.

Dit alles is al weer aan onze webwinkel toegevoegd.

Ook nemen wij natuurlijk deze leuke nieuwe ontwerpen mee naar de Handwerkbeurs in Rotterdam.

Over een uurtje gaan we vertrekken om daar vandaag een mooie stand op te bouwen.
We hopen velen van jullie daar te mogen begroeten, misschien tot ziens!
Warme groet,
Jannie

zondag 23 oktober 2011

Druk weekend met veel nieuws....

Zoals jullie allemaal vast al op het blog van Hannie van atelier Tintangel hebben kunnen lezen ben ik gisteren naar Beilen geweest en hebt daar een grote voorraad pakketten voor de komeden beurzen op gehaald.
Ook zaten daar de splik splinter nieuwe ontwerpen van atelier Tintangel bij. Deze nieuwe ontwerpen zijn inmiddels aan onze webwinkel toegevoegd en vanaf nu bij ons te bestellen.

En als ik dan richting Beilen ga dan combineer ik deze rit ook met een bezoek aan Suzan van atelier Pippilotta in Assen. Suzan is ook erg druk met haar nieuwe ontwerpen en daar stonden ook al een paar grote dozen voor mij klaar.... met wat? Ja dat blijft nog even een verrassing, deze pakketten komen op 2 november pas uit!

Op woensdag a.s. gaan wij richting Rotterdam om daar op de Handwerkbeurs een mooie stand op te bouwen, ook verblijven wij daar in een Bed & Breakfast. Hierdoor zijn wij niet in de gelegenheid mailtjes te beantwoorden en bestellingen kunnen iets vertraging op lopen, wij hopen op jullie begrip hiervoor.

vrijdag 21 oktober 2011

Huisje Sparemaar en Parel Inky

Paula is lekker bezig al weer twee nieuwe patroonbladen van Paulijn's handwerk toegevoegd aan onze webwinkel.
Huisje Sparemaar past helemaal in het zelfde "straatje" als het al eerder verschenen Zaanse Spaarhuisje, leuk om te geven bij bijv. een huwelijk of bij een nieuwe woning.


Maar ook deze prachtige mobiel met Parel Inky en zijn vriendjes mag er zijn en zal zeker super leuk staan op een nieuwe baby/kinderkamer.
Vanaf nu te bestellen via onze webwinkel.

woensdag 19 oktober 2011

3 Sneeuwpopjes....

Vandaag nieuw toegevoegd aan onze webwinkel deze super, schattige sneeuwpopjes van de Vrolijke Vilt Vriendjes!  Klik hier voor meer info.

zondag 16 oktober 2011

Opendagen en zo......

Het is al weer een dikke week geleden dat de opendagen hebben plaats gevonden en dat wij ondanks het slechte weer toch terug kunnen kijken op hele gezellige, knusse opendagen die ook nog erg goed bezocht zijn.
Helaas moesten de bezoekers het deze keer zonder paviljoentent doen, deze moesten wij halverwege de week voor de opendagen noodgedwongen weer afbreken i.v.m. de harde wind. Dit gaf helaas wel een beetje een kaal gevoel, de paviljoentent is normaal ingericht met veel stellingen met daarop veel voorbeelden en pakketten en een workshoptafel.
Op de opendagen zelf brak wel zo nu en dan de zon even door (niet verwacht) maar die werd wel afgewisseld met hevige buien, dat is natuurlijk het risico in oktober.

Nu zijn we al weer druk bezig met het voorbereiden van twee grote beurzen, de eerste is de Handwerkbeurs in Rotterdam in Ahoy van 27 tot 29 oktober (stand 35 naast de infobalie) en daarna stomen wij door naar de jaarbeurs in Utrecht waar de Kreadoe plaats vind van 2 tot 6 november (stand D042 en D044, zelfde plek als vorig jaar).
Ook daar hopen wij weer heel veel van onze klanten/webloglezers te mogen begroeten.

Bestellingen mee nemen naar de beurs is mogelijk maar geef dit wel op tijd door.
Alvast tot ziens!

Warme groet,
Jannie

woensdag 12 oktober 2011

Hoera we kunnen weer bloggen!

Ik ben nog aan het oefenen maar we zijn weer in de lucht met een nieuw weblog via Blogspot!

Het duurde nu wel heel lang voor ons weblog weer online is en na veel reacties van mensen die ons weblog missen heb ik besloten om een nieuw blog aan te maken.

Zodat ik jullie langs deze weg weer op de hoogte kan houden van alle nieuwtjes bij atelier Poppejans.


Laatste nieuws is de aanbieding van de week, elke week op maandag weer een nieuw product met 25%korting!